Her hos Designinstituttet setter vi studentene våre først. Undervisningen er lagt opp for å fremme din utvikling og styrke din helhetsforståelse av hva design er, og hvordan dette fagområdet bidrar til viktig verdiskapning i samfunn- og næringsliv.

Som student hos oss får du grunnleggende kunnskap om ulike designdisipliner: Grafisk design, industridesign, interiørarkitektur og arkitektur. Du kan også velge klesdesign og illustrasjon der det passer inn, for eksempel i eksamensprosjektet.

Du får muligheten til å utforske ulike retninger, samtidig  utvikle tegneferdigheter, formsans og få trening i å visualisere egne idéer og løsninger ved hjelp av egnede dataprogram.

Vi mener tett kontakt med lærere, gode undervisningsrom og moderne, tilrettelagt utstyr gir den nødvendige frihet for å kunne utvikle seg individuelt. Designinstituttet er en liten, eksklusiv skole som kan tilby dette. I tillegg er alle lærerne  våre anerkjente fagfolk fra bransjen. De sørger for resultatorientert undervisning med fokus på aktuell fagtematikk, relevant ferdighetstrening og nyskapende løsninger.

Designinstituttet er et unikt springbrett for din fremtid og en god start for alle som ønsker å utdanne seg videre innen design eller arkitektur.

Velkommen til oss!

Eivind Eide
Rektor